Vårpyssel

Lite murgröna piggar upp det mesta.
Senaste dagarna har jag pysslat för fullt. Byrån är snart klar, kom lite efter när jag var förkyld men det tar vi igen nu! Har börjat måla om Miliams gåvagn och fixa lite hyllor. Lite påskpyssel har jag även hunnit med på kvällarna. Har är tre av äggen jag gjort hittills, ett spetsägg med blommor, ett med bara blommor och ett fjärderägg! Lite gulligt! Står på vardagsrumsbordet nu. Har planer på att fixa några till och ha i sovrummet, men då blir det med andra blommor. Ikväll ska jag och fixa fransarna hos min fransstylist, ser fram emot att få nya låånga och fina igen!

Dagens Miliam

Tröja Svea, byxor från Next. Miliam mår bra nu och har haft sin första bra natt på flera dagar. Idag ska vi in och prova klänningar i stan. Nu ska vi byta om och se till att komma iväg!

Kavat skorna

Bild från när vi gungade i parken. Miliams enda skor som passar just nu, Kavat skorna/kängorna fick av sin mormor. Hans mormor är väldigt noga med att ytterkläder ska vara bra och tåla mycket, hon jobbar på förskola och verkar ha rätt bra koll på vad man ska ha och vad man inte ska ha iallfall. Miliam har en bra mormor han! Kavat skorna sitter så bra på hans fot. Miliam går ju inte än och när han kryper runt så är inte inte många skor som sitter kvar. Men dom här gör det, super bra och rejäla!