Barnmässan dag 1

I morse slog dörrarna upp för Barnmässan i Karlstad! Vi bloggare fick tjuvkika på mässan igårkväll när företagen stod och packade upp, redan då hittade jag mina favoriter och fler blev det idag! Så många härliga och inspirerande företag. Dagen började redan klockan 07.30 på Clarion Hotel Plaza med bloggfrukost. Sedan gick vi runt på Barnmässan i timmar och kikade på alla montrar som företagen byggt upp, allt från bebiskläder till lantlig inredning. Imorgon kommer jag vara på plats igen men den här gången utan Miliam, han kommer få en mysig heldag tillsammans med mormor & moster. Ser fram emot att få gå runt i lugn och ro titta på alla fantastiska saker och prata med alla härliga människor! Hoppas vi ses imorgon :) bliss sverige En av favoriterna, My Bliss bloggfrukost karlstad Mysig bloggfrukost tillsammans med Erina, Maria och Linda. MILIAM selma 2 Miliam & Selma, hand i hand... maileg barnmassan karlstad barnmassan karlstad miljogarden barnmassan Miljögården, en monter helt i min stil! goodiebag Vi fick helt otroliga goodiebags, företagen har verkligen lyckats med dessa! Innehållet kommer visas upp i olika inlägg framför i bloggen.

Barnmässan dag 1

I morse slog dörrarna upp för Barnmässan i Karlstad! Vi bloggare fick tjuvkika på mässan igårkväll när företagen stod och packade upp, redan då hittade jag mina favoriter och fler blev det idag! Så många härliga och inspirerande företag. Dagen började redan klockan 07.30 på Clarion Hotel Plaza med bloggfrukost. Sedan gick vi runt på Barnmässan i timmar och kikade på alla montrar som företagen byggt upp, allt från bebiskläder till lantlig inredning.

Imorgon kommer jag vara på plats igen men den här gången utan Miliam, han kommer få en mysig heldag tillsammans med mormor & moster. Ser fram emot att få gå runt i lugn och ro titta på alla fantastiska saker och prata med alla härliga människor! Hoppas vi ses imorgon :)

bliss sverige
En av favoriterna, My Bliss

bloggfrukost karlstad
Mysig bloggfrukost tillsammans med Erina, Maria och Linda.

MILIAM selma 2
Miliam & Selma, hand i hand...

maileg barnmassan karlstad

barnmassan karlstad

miljogarden barnmassan
Miljögården, en monter helt i min stil!

goodiebag
Vi fick helt otroliga goodiebags, företagen har verkligen lyckats med dessa! Innehållet kommer visas upp i olika inlägg framför i bloggen.

Underbara Karlstad

miliam sover gulle Först och främst vill jag bara be om ursäkt för min frånvaro på bloggen, motivationen har varit på noll och mycket energi har gått åt till att försöka komma tillbaka i rätta rutinerna för oss båda. Vi har lärt känna området väldigt bra senaste veckan, jag stormtrivs och känner att det här är staden jag vill bo i. Jag är så glad att jag vågade ta steget och flytta hit, så tacksam för det fina bemötandet vi fått från alla fantastiska värmlänningar. Guldvärt! Jag trivs himla bra med att bo centralt och i lägenhet, det passar oss perfekt i dagsläget även om drömmen om landet kommer nog alltid finnas där... I helgen är det Barnmässan här i Karlstad och jag har fått äran att vara VIP bloggare på mässan, ska bli så roligt att få se alla fantastiska företag och umgås med tjejerna! Självklart kommer bloggen hållas uppdaterad under mässan så ni kan följa med härifrån. Min fina mamma och syster kommer hit och umgås lite extra med M i helgen, så bli så mysigt att få kramas med dem! miliam mattsson 2 m sover sott En trött kille som somnade i mammas säng efter en heldag på stan tillsammans med Elin och Naomi, så mysigt!