Torsdag

 
Idag är det en sådan dag när energin är på noll, men lite sconesfrukost fick det bli och det var mycket uppskattat av min lilla prins. Efter en promenad med Miliam som fick cykla runt kvarteret och lite städning av huset så känner jag mig på lite mer på benen igen. I kväll kommer det ett stort gäng med gäster hit och vi ska grilla, precis som vi gör varje år på valborg. En lugn och förhoppningvis inte allt för sen kväll blir det för min del för i morgon ska vi hem till Karlstad!  

Hoppas ni får en härlig varlborg med era nära och kära! KRAM!

TisdagGodkväll vänner, dagarna går så fort här borta och jag försöker stanna upp och njuta lite extra. Det är så härligt att vara samlad med familjen och jag ser hur bra Miliam trivs med det. Nu är det bestämt att vi stannar över Valborg och åker hem till Karlstad på fredag, ska bli jätteroligt att vara med på yttligare ett år av familjens härliga Valborgstradition! 

I morse cyklade vi iväg till vårt favoritställe och har var ute i solskenet större delen av dagen, blev också ett par timmar i stallet tillsammans med lillasyster. Så mysigt att ha så nära till naturen och stallet, det är något jag faktiskt saknar ibland sedan vi flyttade. Lite kvällsfotografering ute på ängen blev det också, lillasyster och hästen Mary fick stå framför kameran idag! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv (jag har ju faktiskt inte köpt någon till lägenheten än så det blir lite vardagslyx nu, haha)

I ett hav av vitsippor


Höll nästan på att glömma bort dessa härliga vårbilder som jag fotograferade förra veckan i lilla skogsområdet nära oss. Det är ju såå vackert i skogarna just nu så kameran får följa med lite extra mycket! I morgon kommer min vackra syster stå framför kameran med hästen, ska bli riktigt roligt!