BeSafe - Pregnant iZi fix

Ett gravidbälte är något jag tycker att alla som är gravida borde skaffa, själv hade inte en blekaste aning om att detta ens fanns när jag själv var gravid. Jag önskar verkligen nu i efterhand att jag hade fått informationen kring just bältet när jag fick reda på gravidteten. Efter att ha läst på och sett bilder/filmer på hur ett gravidbälte skyddar vid en krock kommer det vara en självklarthet att använda det vid varje biltur om jag blir gravid igen. Gravidbältet gör bilfärdern mer komfortabel för den gravida men framförallt så skyddar bältet bebisen i magen vid en krock. Gravidbältet styr bort höftbältet från magen och fostret. Kraften fördelas jämnare över hela kroppen, bort från magen och ned på den stabilare höftkammen. Vill ni läsa mer om om gravidbälten eller redan nu köpa ett klickar ni er in på Besafegravid.se 
 


En väldigt tydligt bild på hur ett gravidbälte håller höftbältet på plats för att skydda modern och barnet i magen vid en krock.
Här kan ni läsa om när olyckan var framme för en blivande tvillingmamma, som nu efter olyckan anser att alla med ett positivt graviditetstest bör få en broschyr hem i brevlådan med information om gravidbältet. Väldigt rörade text som alla borde gå in och läsa. 


Här ovanför ser ni en kort film på två krocktester som utförs i 30 km/h. Jag vill inte ens föreställa mig hur detta hade sett ut i en högre hastighet...Första utan gravidbälte och andra med Besafe's gravidbälte.

En början på något nytt!

Ber verkligen om ursäkt för min frånvaro här på bloggen senaste dagarna. Vi tog en sista minuten till Stockholm i lördags och har bara umgåtts med nära och kära dessa dagar, vi får passa på lite extra nu innan förskolan och den riktiga vardagen drar igång. Kvällarna har varit tuffa senaste tiden, det har tagit upp till tre timmar att natta M och det är något som inte alls håller i längden för någon av oss. Men jag provat mig fram och hittat ett nytt sätt som funkar bra just nu. Vi kommer bli kvar i Stockholm över helgen, jag ska nämligen gå en utbildning! I över två år har jag velat gå och utbilda mig till detta men det har alltid kommit annat emellan. Men nu ÄNTLIGEN så har jag bokat kursen och på lördag morgon sätter den igång! Jag ska utbilda mig till fransstylist! Har själv haft fransar i över 2 år och alltid vetat att det där vill jag arbeta med, det där skulle passa mig! Och nu är det min tur att få hålla i pincetten och skapa på mina alldeles egna kunder, ÄNTLIGEN

Kvällen spenderades tillsammans med lillasyster framför American funniest homevidoes och Ack Värmland, en helt perfekt kväll! Nu ska jag se till att sova så jag orkar med morgondagen som jag ser fram emot så mycket!

Vinnaren av gåbilen...

Stort grattis till @Zandri80 som blev vinnaren av instagramtävlingen om en valfri gåbil från Jollyroom.se 
Maila mig elinmattsson@live.se för att ta ut din vinst! TUSEN TACK till alla som var med!