Underbara snö!

Sjukstuga här hemma igen, Miliam blev dålig igår eftermiddag och jag vaknade upp i morse och var tvärförkyld. Men energin är kvar hos oss båda så vi gick ut en stund på förmiddagen och lekte lite i den vackra snön som kom i natt. Vi gjorde en snögubbe och Miliam försökte välta den ett flertal gånger, han passade även på att ta moroten och åt upp den. Resten av dagen kommer vi spendera hemma, ta det lugnt och försöka bli friska!  JUSTE! Allt har gått som planerat med det stora "projektet", nu ska vi bara åka och skriva på sista lilla signaturen sen är allt klart och jag kan äntligen gå ut med det! Jag är SÅ glad.

Hemgjord semla

Godmorgon, tänk att det redan är torsdag! Veckan har gått så himla fort och jag det är nog för att jag har jobbat och varit igång mer än vanligt som jag känner så. Vi har haft en lugn och skön morgon utan trots, väldigt skönt att kunna lämna på förskolan med ett leende på läpparna. Vi var dock inte förberedda på hur mycket vatten det var på förskolegården, en stor del av förskolan bestod av stora vattenpölar. Så hem igen och hämta bättre skor och mer extrakläder, tur att jag börjar lite senare idag! Kontrakten skickades in igår kväll och nu väntar vi på svar, idag ska jag även ha en telefonintervju för ett förhoppningsvis blivande jobb. Mycket på gång som sagt och jag är så sugen på att berätta allt för er! Ska iväg och jobba om en liten stund men passade på att ta en liten fika framför tvn, en hemgjord semla! Tanken var att det skulle bli minisemlor men degen jäste som sjutton och blev 3 gånger större än planerat. Inte ens halva semlan gick ner, haha!  Ni får ha en underbar torsdag! Stor kram!

En lycklig mamma

Just nu är det så mycket som händer, så mycket att jag inte riktigt själv vet vad som händer. Vi väntar spänt på svar för att få svar på hur framtiden kommer se ut fös oss och just nu kan vi bara planera för en dag framåt i taget. Jag vill bara veta nu, precis nu hur det kommer bli. Men en nyfiken Elin får dra tillbaka sig och försöka koppla av lite. Fram tills vi fått beskedet om hur det blir kommer uppdateringen vara lite halvdan, men jag ska göra mitt bästa! I morgon blev jag erbjuden ännu mer jobb så kommer jobba mellan 9-16 för första gången sedan innan Miliam kom, det känns fantastiskt bra för jag vill ju verkligen komma in i arbetslivet. Jag känner mig mer motiverad och gladare än någonsin. Det har varit en slitsam resa efter operationen och allt kändes väldigt hopplöst ett tag, men nu har jag klättrat upp. Hälsan är bättre och humöret likaså, jag känner att jag kan se framåt och inte behöva vara rädd längre. Nu ska jag se till att somna så jag orkar med morgondagen, godnatt!