Tisdagkväll

Nej nej och återigen nej, det blev ingen sömn idag på eftermiddagen för Miliams del. Han har varit snorig i ett par dagar men ändå varit pigg. Men nu i eftermiddags kom hostan. Säg inte att vi ska åka på ett varv till med sjukdomar!? Middagen idag gick iallafall ner i magen på M, han sover ganska oroligt just nu på grund av hostan som irriterar honom. Nu håller jag alla tummar och tår på att det inte blir värre, vi ska ju på fotografering i morgon på öppna förskolan. Det vore så tråkigt att missa det... God natt!  

Fynd!

Idag blev det en underbar dag tillsammans med mormor och M, vi hängde på det nyöppnade leklandet Leos i Arninge. Fantastiskt bra lekland, rekommenderar det verkligen! Efteråt blev det lite nödvändig shopping, allt från shampoo till lite kvällsgott. En söt väggren fick även hänga med från Rusta! Endast 99 kr kostar den, skynda och fynda innan den tar slut!  Den här renen kommer få hänga uppe tills julen är slut, sen åker den ner och får komma fram nästa år. Renen är årets första lilla julpynt, resten får komma upp vartefter men innan första december vill jag ha det juligt i M rum.        

En förmiddag i stallet

Igår var vi med Jenny i stallet som ligger i närheten där vi bor. Det är samma stall som jag hängde i under flera år men fick avsluta mina stalldagar när Miliam kom. Alltid lika kul att vara där och träffa folket igen. Miliam trivs som fisken i vattnet när han är i stallet, han klappar hästar och plaskar i vattnet. Just nu är det extra kul då det är en hel sjö på halva volten, perfekt! ;) Favoritstövlarna från Vincent, Miliam skrattar alltid så fort dom åker på.