Få bort stressen

Känner mycket stress kring det mesta just nu, svårt att sitta still och tankarna flyger runt i huvudet. Försöka sätta mig ner och landa, vara här och nu. Under tiden jag låg på sjukhuset fortsatte ju vardagen här hemma men för mig är det mycket att ta igen, städning, räkningar, jobb, julfix och mycket annat. Så veckan som kommer nu ska jag se till att arbeta ikapp med allt i lugn och ro, utan stress. Helgen i Örebro fick mig att tänka över många saker på ett mycket positivt sätt, så när jag kom hem kände jag som värme och lycka! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på gamla avsnitt av Deseperate Housewives. Godnatt! Ni missar väl inte JULKALENDERN på instagram (elindras) som börjar imorgon?! 

Thereses mysevent!

Vilken helg jag haft! För ett par veckor sedan fick jag en inbjudan till Therese Wickmans mysevent i Örebro, blev verkligen glatt överraskad! Men under sjukhusvistelsen blev jag mer och mer tveksam på om kroppen skulle orka med det, men det gjorde den! Tog det väldigt lugnt, gick hem tidigt från krogen och drack självklart ingen alkohol. Jag gar haft det såå himla trevligt, det var jättekul att få träffa alla härliga mammor! Vi fick på bo på härliga Ibis hotell i Örebo, bubbla & mysa på Gustavsviks bad och sedan åkte vi limousin till Goda Rum där vi blev bjuda på ett underbart mega julbord, sedan kom limousinen igen och körde oss till Ritz nattklubb. Helt klart vackraste nattklubben jag varit på men energin var helt borta så blev en taxiresa hem till hotellet.Alla mammor fick även varsin stoor goodiebag med ljuvligt innehåll, visar upp allt i morgon! TUSEN TACK Therese Wickman som gjorde min och många andra mammor helg helt underbar! Det här behövde jag verkligen! Maria, Emma, Therese, Natali, Erina, Linda, Evelina, jag, Elina, Malin

PompDeLux shopping!

En ljuvlig beställning från PompDeLux hämtades ut i gårkväll! Som jag längtat, även fast det bara tog 4 dagar. Två härliga vinterkoftor, två farfarströjor samt en vinterjacka med matchande mössa/halsduk som Miliam ska använda i vinter. Softshell jackan samt overallen kommer få hänga i garderoben till i vår. Jag är otroligt nöjd!