Det var så länge sedan!

Bloggen har ekat tomt senaste två månaderna, mammaledigheten avslutades och vi är i full gång med vardagslivet nu. Miliam går på förskola och det går fantastiskt bra! Jag håller fortfarande på med min utbildning för att bli fransstylist och även det går oväntat bra! Tiden räcker helt enkelt inte till på samma sätt som det gjorde under mammledigheten men bloggen kommer komma igång nu lite smått och jag kommer uppdatera i den mån jag hinner med, ska bli så roligt att komma igång igen!

 
Ni som följt mig sedan tidigare vet att jag samarbetar med BeSafe Sverige, att få vara ambassadör för detta företag har varit en enormt stor ära. Men i dagsläget kan jag inte nå ut på samma sätt som jag kunde förut och därför har jag tillsammans med BeSafe tagit ett beslut om att avsluta samarbetet. Jag kommer alltid vara en trogen användare av deras produkter för vi är SÅ nöjda med allt från detta företag. 

Men som ambassadör för detta företag som når ut med ett sådant viktig ämne vill jag ge hundra procent och verkligen visa hur mycket jag brinner för detta stora ämne, för det gör jag verkligen. Men där jag står idag så finns inte tiden för detta, tyvärr.

Jag vill tacka BeSafe som har gett mig denna otroliga kunskap kring barnsäkerhet i bilen. Jag har fått upp ögonen kring barnsäkerhet i bilen på ett helt nytt sätt. Till er som vill läsa vidare om detta ämne kika in på Lindas blogg där hon skriver enormt bra om barnsäkerhet i bilen.

I över 25 år har Besafe arbetat för att barn ska åka säkert i bakåtvända bilbarnstolar till minst fyra års ålder. För att avsluta det hela vill jag bara berätta att nu Besafe gjort det igen, kommer med en världsnyhet som är säkrare än någonsin, nämligen iZi Kid X1 i-Size.

Den nya bilbarnstolen är godkänd enligt det nya och mycket hårdare kraven i i-Size och även PLUStestad (som ni kan läsa om här). Detta gör denna bilbarnstol till en extremt säker bilbarnstol till det finaste vi har, våra barn. iZi Kid X1 i-Size passar barn från 61-105 cm med vikten 0-18 kg. För en säkrare och enklare montering för föräldrarna så har iZi Kid X1 i-Size visuella indikatorer på ISOfix armarna samt både ljudvarningssystem och indikatorer på säkerhetsbenet, en extra stor trygghet för alla föräldrar!
För att läsa mer om den nya bakåtvända bilbarnstolen från Besafe klickar ni här!

Och återigen, STORT tack Besafe för denna tid!

Kommentera här: